Wifi & Streaming op set
Het belang van een stabiele internetverbinding op set is het afgelopen jaar van onschatbare waarde gebleken. Cliënten kijken met een streaming verbinding mee op set en kunnen hierdoor op afstand creatief inhoudelijke beslissingen nemen, ook voor een camera, vtr en productie departement is een stabiele internet verbinding van cruciaal belang om efficiënt te kunnen werken tijdens een opnamedag.   

Internet van het huis
Met de toename van gespecialiseerde internet afhankelijke equipment en grote aantallen gebruikers op set, is het 'internet van het huis' in vrijwel alle gevallen niet toereikend. De meeste standaard internet voorzieningen zijn niet geschikt voor echt professioneel gebruik, wat leidt tot trage up- en download snelheden en/of zelfs volledige uitval van de verbinding. 

Betrouwbare Wifi en Internet ready to Go!
Setmanagement levert, naast de diensten die je van ons gewent bent, ook betrouwbare Wifi, Internet en Streaming op locatie. Wij brengen en installeren betrouwbare maatwerkoplossingen op set.  Of het nu gaat om een kleine single room locatie,  een grote multiroom of een off-grid locatie, wij hebben de knowhow en hardware in huis om iedere productie op iedere schaal van stabiel internet te voorzien.